Scapat de orice grija, dupa calificarea in grupele Ligii Campionilor, Gheorghe Hagi a acceptat sa vorbeasca, la emisiunea 100% de la Realitatea TV, despre conflicul sau cu Gigi Becali. Antrenorul Stelei a declarat ca este constient ca sunt destule p
Scapat de orice grija, dupa calificarea in grupele Ligii Campionilor, Gheorghe Hagi a acceptat sa vorbeasca, la emisiunea 100% de la Realitatea TV, despre conflicul sau cu Gigi Becali. Antrenorul Stelei a declarat ca este constient ca sunt destule persoane care nu il doresc la aceasta echipa, dar el va incerca sa-si duca munca la bun sfarsit.

Gica Hagi a admis, cu maxima sinceritate, ca nu are rost sa mai plece de la Steaua pentru ca mai rau decat in ultimele doua saptamani nu poate sa-i fie. „Suparat, suparat, dar trebuia sa-mi treaca. Cineva mi-a spus ca in viata sa schimb ce pot. Probabil Gigi a fost influentat de unii care stau pe langa el, nu cred ca el a gandit toate astea. Cu siguranta nu a venit de la el.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.