Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat 22 de etape si l-a amendat cu 14.000 RON pe Ionel Ganea. Atacantul Politehnicii Timisoara a fost astfel pedepsit pentru ca l-a strans de gat si l-a lovit pe asistentul Mudura in timpul meciului cu Rapid (1-1
Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat 22 de etape si l-a amendat cu 14.000 RON pe Ionel Ganea. Atacantul Politehnicii Timisoara a fost astfel pedepsit pentru ca l-a strans de gat si l-a lovit pe asistentul Mudura in timpul meciului cu Rapid (1-1), din etapa a 5-a. “Disciplina” a luat aceasta decizie dupa nu mai putin de zece ore de analiza, semn ca presiunile venite din toate partile au fost foarte mari. Pana la urma, conflictul dintre conducerea Federatiei Romane de Fotbal si patronul timisorenilor, Marian Iancu, si-a spus cuvantul, iar Ganea a primit pedeapsa maxima.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.