Cel mai important meci al etapei a 6-a se disputa la Arad. Derby-ul vestului este unul bazat in primul rand pe o rivalitate locala si mai putin pe o lupta pentru locurile fruntase ale clasamentului. Galeria locala ii pregateste o primire speciala lu
Cel mai important meci al etapei a 6-a se disputa la Arad. Derby-ul vestului este unul bazat in primul rand pe o rivalitate locala si mai putin pe o lupta pentru locurile fruntase ale clasamentului. Galeria locala ii pregateste o primire speciala lui Marian Iancu, acesta facand mai multe declaratii razboinice dupa ultimul meci dintre cele doua formatii, disputat la Timisoara. Pentru a nu exista probleme, la stadion vor fi prezente importante forte de ordine, la fiecare meci dintre Poli si UTA existand ciocniri intre fani. Conducerea clubului aradean a decis sa nu se vanda decat doua bilete de persoana si numai pe baza de buletin de Arad, „avand in vedere gradul ridicat de risc“, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al gruparii UTA. Este interesant ca ambele formatii se tem de arbitraj, brigada condusa de Ionica Serea urmand sa aiba o misiune extrem de dificila.

Cei mai infocati suporteri ai lui Poli Timisoara, care vor insoti echipa la Arad, s-au pregatit intens pentru confruntarea din tribune cu galeria Batranei Doamne. Coregrafia speciala si cantecele vor incinge atmosfera la maximum, fiind asteptate chiar si confruntari fizice. De altfel, liderii galeriei Comando Viola au selectat cu grija suporterii care vor face deplasarea la Arad, biletele fiind distribuite doar pe baza de buletin de identitate. „Am ales acest mod de a distribui cele 350 de bilete puse la dispozitie de catre UTA pentru a-i selecta pe cei care vor face parte din galerie la acest meci.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.