Proiect - J.K. Rowling scrie o noua carte Scriitoarea britanica J.K. Rowling a fost vazuta intr-o cafenea din Scotia lucrand la o noua carte. Martorii declara ca Rowling lucra la o carte politista. Evenimentul alimenteaza zvonurile conform
Proiect - J.K. Rowling scrie o noua carte Scriitoarea britanica J.K. Rowling a fost vazuta intr-o cafenea din Scotia lucrand la o noua carte. Martorii declara ca Rowling lucra la o carte politista. Evenimentul alimenteaza zvonurile conform carora scriitoarea va incerca sa abordeze o alta tematica decat cea folosita pentru fenomenul Harry Potter. The Sunday Times il citeaza in editia sa de sambata pe scriitorul britanic Ian Rankin, a carui sotie a vazut-o pe Rowling in bar: "Sotia mea a vazut-o pe Rowling scriindu-si romanul politist intr-o cafenea din Edinburgh. E foarte bine ca nu a renuntat sa scrie in cafenele".   Ian Rankin este un scriitor britanic vecin cu Rowling. El este cunoscut publicului pentru romanele politiste plasate in decorul vechilor orase scotiene. J.K. Rowling a scris varianta initiala a primei carti cu Harry Potter intr-o astfel de cafenea. Pe vremea aceea, era o mama singura care se refugia in cafenele pentru a economisi bani la incalzire. Astazi, ea este cea mai bogata femeie din Marea Britanie, cu o avere estimata de Forbes la 1 miliard de dolari. Seria Harry Potter a vandut pana acum aproape 350 de milioane de exemplare in lumea intreaga. Intr-un interviu acordat The Associated Press in luna iulie, Rowling recunostea ca nu crede ca va mai reusi vreodata sa atinga succesul inregistrat cu Harry Potter: "Voi face exact ceea ce am facut cu Harry. Voi scrie ceea ce vreau sa scriu". Cristopher Little, agentul literar al scriitoarei, nu a comentat informatiile aparute in The Sunday Times.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.