Dintr-o regretabila neintelegere, Cotidianul a publicat informatia potrivit careia ambasadorul Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, se va reintoarce la post, desi a fost implicata intr-un scandal cu conotatii sexuale. In fapt, ministrul de Externe Adria
Dintr-o regretabila neintelegere, Cotidianul a publicat informatia potrivit careia ambasadorul Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, se va reintoarce la post, desi a fost implicata intr-un scandal cu conotatii sexuale. In fapt, ministrul de Externe Adrian Cioroianu a precizat joi, in conferinta de presa, ca a semnat cererea Manuelei Vulpe de "revenire de la post", cerere aprobata si de premierul Calin Popescu Tariceanu, aflata acum pe masa presedintelui Basescu. In urma aparitiei in presa a unor fragmente din corespondenta privata a ambasadoarei Vulpe, aceasta a cerut revenirea sa in tara pentru clarificarea situatiei. Ulterior, ea a declarat ca s-a consultat cu un avocat si a facut o noua cerere catre ministru, in care cerea sa plece inapoi la post, in Mexic. Aceasta a doua cerere nu a fost aprobata de Cioroianu. Ministrul a dispus rechemarea sa in centrala MAE, precizind insa ca nu-i reproseaza nimic Manuelei Vulpe din punct de vedere profesional. (S.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.