Internationalul roman nu s-a inteles cu Rapidul in privinta salariului si va ramine probabil la Auxerre. Astazi este ultima zi in care ar putea fi legitimat.



Transferat miercuri la Rapid de Constantin Zotta si George Cop
Internationalul roman nu s-a inteles cu Rapidul in privinta salariului si va ramine probabil la Auxerre. Astazi este ultima zi in care ar putea fi legitimat.



Transferat miercuri la Rapid de Constantin Zotta si George Copos, Daniel Niculae a refuzat oferta salariala facuta de giulesteni si va ramine probabil in Franta, dat fiind ca 31 august este ultima zi din mercato. "Din pacate, Nico refuza sa semneze pentru moment cu Rapidul, desi noi ne-am inteles atit cu Auxerre, clubul cu care am semnat si contractul, cit si cu impresarii. Doar poate ca nu a dormit bine azi noapte, nu stiu ce sa zic. Noi il pretuim foarte mult, tinem foarte mult la el, sint de acord sa investim foarte, foarte mult pentru a-l avea la Rapid, dar el nu este de acord cu optiunea de cumparare definitiva. Asta desi initial acceptase, iar din partea clubului Auxerre avem totul semnat. Poate a fost sfatuit de avocatii lui, de domnii Giovanni si Victor Becali, iar acum cind a ajuns la Bucuresti are alte puncte de vedere. Nico a jucat un an de zile la Auxerre si poate a pierdut foarte mult din spiritul Rapidului", a spus Copos.

George Copos a precizat ca daca face un calcul reiese ca i-a oferit lui Niculae de patru ori salariul pe care il avea in momentul in care a plecat de la Rapid. "Noi avem niste principii de la care nu ne vom abate, nici pentru Nico, nici pentru nimeni. Am mai patit-o si am format jucatori pentru altii. Nu vrem sa-si ia si el bagajele si sa plece. In plus vrem sa tinem totusi un echilibru in lotul echipei din punct de vedere al salailor. De fapt, asta este o conditie pentru a forma un grup care sa faca performanta. In momentul de fata nu pot sa spun cit i-am oferit, dar fata de ceea ce discutasem la telefon i-am acordat un bonus suplimentar important. Acum daca fac un calcul, i-am oferit de patru ori salariul pe care il avea in momentul in care a plecat de la Rapid, dar el tot nu vrea", a comentat Copos. La Auxerre, salariul lui Nico este de 500.000 de euro pe sezon.

Atacantul Daniel Niculae a negociat, joi, la Hotel Crowne Plaza, revenirea sub forma de imprumut la Rapid, dar la incherea tratativelor era sceptic cu privire la posibilitatea de a juca la echipa antrenata de Cristiano Bergodi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.