Ah, femeile! Nu voi vorbi despre femeile carcasa care incep sa invadeze pietele din Romania. Parfumate, cremuite si cu vestimentatii bine puse la punct, aceste tipe nu au sufleta€¦ Voi vorbi despre femeia care se chinuieste sa te tina
Ah, femeile! Nu voi vorbi despre femeile carcasa care incep sa invadeze pietele din Romania. Parfumate, cremuite si cu vestimentatii bine puse la punct, aceste tipe nu au sufleta€¦ Voi vorbi despre femeia care se chinuieste sa te tina departe de suferinta ei. Zambetul pe care il ofera este rezultatul luptei dintre ce simte si ce trebuie sa arate. Este un gest de curaj sa te tii bine cand simti ca te duci in jos cu repeziciune fara sa ai de ce anume sa te prinzi. De cele mai multe ori, acest tip de femeie care iubeste si nu este iubita se afunda in munca. Pentru ea, viata devine biroul. Cand iese din lift isi promite ca nici azi nu va fi doborata de sentimente. Si totusi, cand nimeni nu o vede, o lacrima i se prelinge pe obraz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.