Colectia "Practic" a Editurii Paralela 45 ne propune un volum menit sa ne ajute in jungla E-urilor si alimentelor fabricate din te-miri-ce. Cuvantul de ordine: detoxifierea!   Sa traim sanatos fara toxine Cartea "Sa traim sanatos fara t

Colectia "Practic" a Editurii Paralela 45 ne propune un volum menit sa ne ajute in jungla E-urilor si alimentelor fabricate din te-miri-ce. Cuvantul de ordine: detoxifierea!   Sa traim sanatos fara toxine Cartea "Sa traim sanatos fara toxine" va arata cum sa va curatati organismul de otravurile care va distrug sanatatea si cum sa incepeti procesul de regenerare celulara completa care duce la adevarata vindecare. Avand la activ 30 de ani de practica medicala, timp in care a tratat mii de oameni cu probleme de la supraponderalitate pana la cancer, dr. Robert Morse dezvaluie cel mai recent sistem al sau de vindecare: detoxifiere!   Volumul explica felul in care trebuie folosite anumite alimente crude si plante medicinale pentru curatarea si vindecarea fiecarui organ, sistem sau stare de dezechilibru din organism. De asemenea, "Sa traim sanatos fara toxine" da raspuns la intrebari de genul: De ce sa ne detoxificam? Cand sa ne detoxificam? La ce sa ne asteptam? Volumul prezinta detaliat legatura dintre corp, minte si suflet, pe de-o parte, si sanatatea durabila, pe de alta parte. Este prezentata in ce consta o dieta de detoxifiere si cum trebuie ea adaptata vietii. In fine, volumul cuprinde zeci de tabele usor de folosit: plante medicinale, formule de remedii naturiste din plante, proprietati ale alimentelor, precum si retete de preparate din alimente crude.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.