Politistii constanteni au reusit sa-l depisteze ieri dimineata, la ora 5.00, la domiciliul sau din Cernavoda, pe Constantin Iarca (foto), de 31 de ani, urmarit international pentru mai multe infractiuni savarsite in Italia. Capturarea urmaritului s-
Politistii constanteni au reusit sa-l depisteze ieri dimineata, la ora 5.00, la domiciliul sau din Cernavoda, pe Constantin Iarca (foto), de 31 de ani, urmarit international pentru mai multe infractiuni savarsite in Italia. Capturarea urmaritului s-a facut la solicitarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, care inca din data de 20 august a trimis informatiile referitoare la fugar. Iarca era condamnat definitiv inca din data de 21 octombrie 2006, de catre Tribunalul din Padova pentru comiterea infractiunilor de trafic de persoane minore si posesie de arme pe teritoriul Italiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.