Dupa meciurile cu Lazio, cand Dinamo a pierdut pentru a 5-a oara sansa de a evolua in grupele Ligii Campionilor, apelativul de spartani ar trebui sa dispara. Niciun moment elevii lui Mircea Rednic nu au aratat nimic din determinarea ostasilor lui Le
Dupa meciurile cu Lazio, cand Dinamo a pierdut pentru a 5-a oara sansa de a evolua in grupele Ligii Campionilor, apelativul de spartani ar trebui sa dispara. Niciun moment elevii lui Mircea Rednic nu au aratat nimic din determinarea ostasilor lui Leonidas, astfel ca, de acum inainte, asemanarea cu barbatii adevarati de la Termopile este absolut nepotrivita. De fapt, nu aceasta ar trebui sa fie problema dinamovistilor. Altele sunt efectele unui asemenea esec si ele trebuie cautate in mentalitatea bolnava a unei echipe altfel puternice, incapabila, insa, sa-si invinga propriile slabiciuni. Nu Lazio a batut Dinamo, ci Dinamo a batut Dinamo. „Alb-rosii” au aratat ca pot, dar finalmente n-au putut. Au lipsit daruirea si increderea in propriile forte. Ratand grupele Ligii Campionilor si in acest an, Dinamo nu a pierdut numai bani, dar a irosit inca o sansa extraordinara de a-si recapata increderea in propriile forte. Nu stiu daca declaratiile lui Dragomir cum ca Dinamo a facut in pantaloni sunt reale. „Cainii” s-au impotmolit mai degraba in propria euforie, fiind incapabili sa reactioneze dupa prima lovitura pe care au incasat-o.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.