In urma scandalului cu Vanghelie pe tema furtului energiei electrice din Ferentari, Gigi Becali si-a pus in cap sa obtina Primaria Sectorului 5. Pentru ca si in politica se pot face transferuri ca la fotbal, Razboinicul Luminii intentioneaza sa-l tra
In urma scandalului cu Vanghelie pe tema furtului energiei electrice din Ferentari, Gigi Becali si-a pus in cap sa obtina Primaria Sectorului 5. Pentru ca si in politica se pot face transferuri ca la fotbal, Razboinicul Luminii intentioneaza sa-l transfere pe Catalin Stoichita, finul lui Vanghelie, personaj care are sanse reale in acapararea primariei. Mentionam ca, in 2004, Stoichita a obtinut opt la suta din voturile electoratului. Cu ajutorul financiar al lui Becali, Stoichita ar putea obtine patru posturi de consilieri locali. In mediile politice se vehiculeaza ca Stoichita este in scandal cu Vanghelie datorita rivalitatii privitoare la carmuirea Sectorului 5, existand zvonuri ca finul va candida sustinut de PD. De altfel, democratii lui Boc nu au o structura de partid foarte buna in Sectorul 5 si nici un candidat credibil in afara eternului Catalin Chirita. Pentru Stoichita insa, ajutorul lui Gigi Becali este binevenit pentru ca seful PNG va suporta toate costurile de campanie electorala. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.