Masina comisarului sef Marian Orjanu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Arges, a fost implicata zilele trecute intr-un accident la Maracineni. Conform unor surse din cadrul Politiei Arges, la volanul autoturismului se afla chiar seful politi
Masina comisarului sef Marian Orjanu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Arges, a fost implicata zilele trecute intr-un accident la Maracineni. Conform unor surse din cadrul Politiei Arges, la volanul autoturismului se afla chiar seful politistilor argeseni. Marian Orjanu a refuzat orice dialog pe aceasta tema.  FILM. Autoturismul marca Kia Sorento derapat si a intrat in santul de pe marginea drumului, fiind grav avariata. Initial, informatiile venite din partea Politiei, saptamana trecuta cand s-a petrecut evenimentul, spuneau ca la volan se afla unul dintre soferii comandantului. Lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura joi, cand patru ofiteri de politie din Bucuresti au sosit la Pitesti si au verificat masina respectiva. Autoturismul a fost cercetat amanuntit , acestia recoltand inclusiv amprente din masina avariata. Ancheta va stabili cine a fost de fapt la volan. RANIT? Ofiterii delegati sa investigheze masina lui Orjanu l-au contactat telefonic, insa au fost repeziti cu replica "Sunt in concediu de odihna. Nu am timp sa va explic acum", a ingaimat Marian Orjanu. Acesta sustine sus si tare ca la volan se afla un baiat cu drept de conducere, nicidecum domnia sa care, de altfel, sustine ca se afla in concediu. Surse din interiorul Politiei Arges sustin ca l-au vazut pe Marian Orjanu cu zgarieturi pe fata, iar participarea sa intr-o delegatie in Grecia a fost amanata. Nu este exclusa posibilitatea ca Orjanu sa fi condus autoturismul sub influenta alcoolului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.