Castigatorul premiului de peste 10 milioane de euro pus in joc la extragerea 6/49 de duminica trecuta a venit in mare taina la Loteria Romana sa isi ridice banii alaturi de familia sa. Presedintele Loteriei, Li-liana Ghervasuc, i-a protejat anonimatu
Castigatorul premiului de peste 10 milioane de euro pus in joc la extragerea 6/49 de duminica trecuta a venit in mare taina la Loteria Romana sa isi ridice banii alaturi de familia sa. Presedintele Loteriei, Li-liana Ghervasuc, i-a protejat anonimatul, si spune ca ar boteza un copil al norocosului milionar in euro.

Biletul castigator a fost validat la sediul Loteriei Romane joi, in jurul orei 13:00. Din mana norocosului care a ghicit toate cele sase numere extrase duminica, bucatica de hartie a fost pusa la pastrare in seiful institutiei.

Jucatorul a primit in schimb CEC-ul care il transforma in milionar in euro. Informatia a fost tinuta secreta, pentru ca barbatul a dorit sa isi pastreze anonimatul. Totusi, un zvon privind prezentarea marelui castigator a "scapat" catre unele institutii de presa, iar jurnalistii s-au inghesuit ieri-dimineata la conferinta organizata de Liliana Ghervasuc. Milionarul din Calarasi a intervenit prin telefon pentru cateva minute si a raspuns la trei intrebari puse de ziaristi alesi aleatoriu dintre cei care apucasera sa intre in sala.


ANONIM. Dupa retinerea impozitului de 25%, barbatul a ramas cu 7.880.967 de euro. "Premiul este prea mare pentru a lua o hotarare rapida", a spus el. Este un om obisnuit, din clasa sociala medie, are datorii la banci, pe care vrea acum sa si le plateasca. Este din Calarasi, are peste 30 de ani si vrea sa munceasca in continuare. Adauga ca are incredere in Loterie, ca joaca in fiecare saptamana si ca a ales "combinatia imposibila" de numere la intamplare. Acestea au fost putinele date pe care marele castigator le-a facut publice. La final, presedintele Loteriei a dezvaluit ca jucatorul este "asa cum si l-ar fi dorit" ea. "Poate o sa merg sa-i botez si un copil!", a spus in incheiere Liliana Ghervasuc.


STRATEGIE. Cursa pentru premii substantiale a inceput din nou in randul jucatorilor la 6/49. Loteria a suplimentat premiul categoriei I cu un milion de euro si estimeaza ca fondul de castiguri pentru aceasta categorie va ajunge maine la circa 1,3 milioane de euro. Din septembrie, biletele se scumpesc, astfel ca alegerea unei variante simple va costa 5,2 lei. Conducerea Loteriei Romane afirma ca incearca astfel sa atraga impatimitii si spre jocul 5/40, unde biletul este mai ieftin, dar si valoarea premiilor scade proportional. Presedintele institutiei, Liliana Ghervasuc, a mai anuntat ca spre sfarsitul lunii septembrie va avea loc si o extragere aniversara, in conditiile in care Loteria implineste 101 ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.