Stiti ce-i un omg? Cum sa nu, maica, aia care il injurau pe Iliescu...

N-a invatat poporul bine ce-i ong-ul, ca a si primit din occident o alta tema pentru acasa: organismele modificate genetic. Nu-i un subiect picant, dar cu ceva E-uri
Stiti ce-i un omg? Cum sa nu, maica, aia care il injurau pe Iliescu...

N-a invatat poporul bine ce-i ong-ul, ca a si primit din occident o alta tema pentru acasa: organismele modificate genetic. Nu-i un subiect picant, dar cu ceva E-uri si un pahar cu suc de sinteza aluneca usor pe gatlejul audientelor TV din aceasta vara. Panica a fost starnita de activistii care au luat la rand alimentarele si au intrebat clientii: te lepezi de soia? Ma lepad, arza-o-ar focul! Greu de spus daca declaratia data in fata operatorului va fi mentinuta si in fata casei de marcat. Or fi 60% dintre romani ingrijorati ca omg-urile afecteaza metabolismul, dar ce te faci ca pretul are o pondere de 80% din decizia de cumparare! Oricum este bine ca apar astfel de campanii: asta arata ca am intrat in lumea buna, unde parerea consumatorului conteaza. Din pacate, ca tara nu prea avem un cuvant de spus in aceasta disputa intre giganti. SUA promoveaza omg-urile, odata ce firmele americane au investit in cercetare si vor sa-si recupereze banii. Uniunea Europeana nu permite cultivarea acestor plante, dar importa soia modificata genetic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.