Gica Hagi a anuntat miercuri seara ca accidentarea lui Mirel Radoi este mult mai grava decat se estimase initial. "Pacat de Radoi, a fost la lotul national si mi-a venit accidentat. L-am pierdut pentru trei, patru, cinci luni, este o pierdere mare",
Gica Hagi a anuntat miercuri seara ca accidentarea lui Mirel Radoi este mult mai grava decat se estimase initial. "Pacat de Radoi, a fost la lotul national si mi-a venit accidentat. L-am pierdut pentru trei, patru, cinci luni, este o pierdere mare", a spus Hagi, dupa ce perioada de repaos a capitanului stelist era estimata la doar o luna si jumatate. Radoi a urmarit meciul cu Bate Borisov de pe marginea terenului, iar in zilele urmatoare va pleca la Bologna, pentru a fi supus unei artroscopii la genunchiul accidentat. "Stam bine ca lot, dar vom vedea daca mai avem nevoie de cineva. Nicolae Dica este un jucator special", a mai spus Hagi, comentand o posibila plecare a lui Dica la Cluj sau in Anglia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.