Scoala de Vara a tinerilor social-democrati (TSD) de la Mamaia a debutat ieri cu critici si nemultumiri interne. "Aveti ceva pregatit? Aveti candidati proprii? Mai aveti organizatie?", a intrebat retoric deputatul Victor Ponta, reprosandu
Scoala de Vara a tinerilor social-democrati (TSD) de la Mamaia a debutat ieri cu critici si nemultumiri interne. "Aveti ceva pregatit? Aveti candidati proprii? Mai aveti organizatie?", a intrebat retoric deputatul Victor Ponta, reprosandu-le TSD-istilor ca nu au candidati la PE, dar si liderilor PSD ca au decis sa puna pe liste un tanar neafiliat politic.   COMPARATIE. "Anul trecut la Scoala de Vara toate televiziunile transmiteau in direct. Acum ziaristii stau in spate. Asa am ajuns la concurenta mediatica cu organizatiile de femei a PD? a€¦ De cate ori am citit ceva in presa centrala de voi?", si-a continuat perdaful Ponta la adresa celor pe care pana anul trecut i-a condus chiar el. Nici mai marii PSD nu au scapat, Ponta criticand atitudinea PSD la adresa presedintelui Traian Basescu. "Noi l-am ales, noi il facem mare. Cand el o ia in jos, noi ii facem un referendum", a spus el, facand aluzie la procedura de demitere a sefului statului. Ponta i-a mai acuzat pe liderii partidului ca nu critica activitatea ministrilor. "Am ajuns sa ne uitam si sa dam replici la ce spun Orban si Melescanu, care stau pe scaune pe care noi i-am pus (...) niste oameni ajunsi acolo din greseala noastra. (...) "Suntem un eventual partid de a€¦ ce spune Melescanu daca sustinem partidul din care acesta face parte", a mai spus Ponta. El a atacat si capitolul euroalegeri: "Pentru PE a gandit presedintele nostru un avion cu doua motoare, cu Titus Corlatean pilot. Un motor nu a pornit din fabrica, altul da inapoi". Prezent la deschiderea Scolii de Vara, liderul PSD Mircea Geoana a spus ca Ponta a fost "putin nedrept", pentru ca TSD s-a chinuit sa organizeze Scoala de Vara. "Se intampla sa avem nostalgii pentru ca inainte noi conduceama€¦", a adaugat Geoana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.