Pentru astazi, la titlul de „Sex Bomb Gardianul“ am ales o treime din trupa Trident, si anume Roxana Blagu. Nascuta la Craiova, a activat un timp in domeniul modei, la agentia Transilvania Fashion, condusa de Matei Miko. De altfel, omul
Pentru astazi, la titlul de „Sex Bomb Gardianul“ am ales o treime din trupa Trident, si anume Roxana Blagu. Nascuta la Craiova, a activat un timp in domeniul modei, la agentia Transilvania Fashion, condusa de Matei Miko. De altfel, omul de afaceri din Ardeal a fost cel care s-a ocupat de proiectul Trident. A ales-o pe Roxana si pe Andreia, ambele miss la agentia sa, si a completat trupa cu cea de-a treia componenta, Loredana. Trupa s-a lansat in 2004, insa in ultima vreme, au existat zvonuri ca ar fi pe cale sa se destrame. Roxana este cea mai mica din formatie (22 de ani), dar le-a intrecut pe colegele ei in privinta relatiilor pe care le-a avut cu diverse persoane publice. Dupa ce s-a despartit de vicepresedintele MTV Europa, olteanca s-a cuplat cu patronul discotecii Dumars. Daca va obtine cea mai mare nota pe siteul www.gardianul.ro, Roxana va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.



O necunoscuta pe vremea cand era model la Cluj, Roxana Blagu a intrat in atentia publicului odata ce a inceput sa cante in trupa Trident. Mai bine spus, sa se afiseze p e scena, impreuna cu cele doua colege ale sale, Andreia si Loredana, cu faimosii blugi decupati la posterior. De altfel, se pare ca Roxanei i-a fost mult mai usor sa se exprime prin aceste tinute golase decat prin muzica: „Vestimentatia de scena a trupei Trident a fost primul lucru cu care am putut sa ma exprim liber“, a declarat ea. Roxana a cunoscut-o pe Andreia prin intermediul agentiei de modele Transilvania Fashion, cu sediul la Cluj-Napoca, unde amandoua au fost manechine si au castigat titlul de miss. Impreuna cu Matei Miko, patronul agentiei, au gasit o a treia fata, o bruneta pe nume Loredana, pe care au vopsit-o blonda si cu care au completat trupa Trident. S-au lansat in 2004, la Festivalul Callatis de la Mangalia, unde Matei Miko era unul din organizatori. Primul album a constituit o colaborare cu cei trei baieti de la 3Sud-Est, iar ultimele piese, scoase pe piata anul trecut, au fost compuse de membrii formatiei DJ Project. In toata cariera lor de cantarete, tridentele nu au reusit sa filmeze decat doua videoclipuri in care nu s-au sfiit sa-si arate trupurile si asa mult prea expuse publicului.

De mentionat este ca Matei Miko a fost cel care a investit bani in aceasta trupa, intrucat cele trei fete nu dispuneau de capital pentru a demara un astfel de proiect. Au infiintat firma 3Trident Production, prin care se derulau toate contractele pentru spectacolele trupei, insa in prima faza, fetele nu incasau decat o mica parte a onorariilor primite in urma concertelor. Restul banilor mergeau catre impresarul lor, care si-a recuperat intre timp „imprumutul“ de la Trident.



Lista lunga de iubiti
Roxana este cea mai mica din componentele trupei Trident, insa compenseaza la capitolul relatii amoroase.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.