Un paznic la un fond de vanatoare, din localitatea Zabran, judetul Arad, a fost impuscat cu o pusca cu alice de un braconier care a ripostat la somatii, barbatul ajungand in stare grava la spital. Incidentul a avut loc in noaptea de miercuri spre joi
Un paznic la un fond de vanatoare, din localitatea Zabran, judetul Arad, a fost impuscat cu o pusca cu alice de un braconier care a ripostat la somatii, barbatul ajungand in stare grava la spital. Incidentul a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 23, in Padurea Verde, situata intre localitatile Masloc, din Timis si Zabran, din Arad. Paznicul, in varsta de 27 de ani, in timp ce se afla in patrulare insotit de fratele sau, a surprins un barbat care tocmai impuscase un mistret. Braconierul a fost imediat somat sa lase arma, insa el a indreptat pusca spre paznic si a tras mai multe focuri de arma in picioarele acestuia. Victima a fost transportata de urgenta la spital, medicii oferindu-i primul ajutor. Din fericire, alicele nu au atins nici un muschi important, iar doctorii spun ca barbatul isi va reveni destul de repede. Agresorul nu a fost inca identificat, iar IPJ Arad va prelua ancheta inceputa de politistii timisoreni in acest caz. Potrivit Mediafax, daca va fi prins, braconierul risca o pedeapsa cu inchisoarea pentru vatamare corporala sau tentativa de omor, in functie de zilele de spitalizare care vor fi necesare pentru refacerea sanatatii paznicului. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.