Directorul artistic al Festivalului "George Enescu"

A devenit un obicei ca toamna sa debuteze cu Festivalul si Concursul International "George Enescu". In prima zi a lui septembrie are loc deschiderea oficiala a celei de-a XVIII-a editii a
Directorul artistic al Festivalului "George Enescu"

A devenit un obicei ca toamna sa debuteze cu Festivalul si Concursul International "George Enescu". In prima zi a lui septembrie are loc deschiderea oficiala a celei de-a XVIII-a editii a acestui eveniment cu un spectacol ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, urmand ca, pe parcursul a trei saptamani, muzica sa rasune in Capitala rasfatata de prezenta a sute de artisti. Festivalul "George Enescu" a fost infiintat in 1958 ca semn al recunoasterii geniului enescian. La editia din aceasta toamna, la Bucuresti vor ajunge solisti de renume, dirijori prestigiosi, dar si mari orchestre ale lumii. Pentru continutul programului, al repertoriilor, precum si alegerea principalilor invitati din festival, Jurnalul National il desemneaza pe Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului "George Enescu" si directorul Operei din Viena, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.