729 de euro

Croaziera in Egipt Cei care aleg sa petreaca doua saptamini pe Nil in septembrie vor plati 729 de euro, prin agentia Premier Tour. Pachetul include transport cu avionul, cazare si masa conform programului. Sint inc
729 de euro

Croaziera in Egipt Cei care aleg sa petreaca doua saptamini pe Nil in septembrie vor plati 729 de euro, prin agentia Premier Tour. Pachetul include transport cu avionul, cazare si masa conform programului. Sint incluse si vizitele la obiectivele turistice incluse in pachet.

254 de euro

Oferta low-cost in Tunisia In septembrie, o saptamina in statiunea tunisiana Sousse costa maximum 254 de euro. Pachetul, oferit de agentia Tunisiana Travel, cuprinde transport cu avionul, cazare in camera standard cu mic-dejun la hotel de 2 stele si asistenta turistica.

299 de euro

Charter Corfu Cei care aleg sa mearga in prima jumatate a lunii septembrie in Corfu vor plati 299 de euro, conform agentiei Cocktail Holidays. Pachetul de 7 nopti include transport charter, cazare cu loc in camera dubla si regim de masa demipensiune, la hotel de 2 stele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.