Melescanu a sustinut ca motiunea reprezinta o procedura constitutionala, pe care orice partid de opozitie are dreptul sa o foloseasca. "Consider, insa, ca motiunea de cenzura trebuie sa aiba un caracter de gravitate. Motiunea trebuie sa aiba o motiva
Melescanu a sustinut ca motiunea reprezinta o procedura constitutionala, pe care orice partid de opozitie are dreptul sa o foloseasca. "Consider, insa, ca motiunea de cenzura trebuie sa aiba un caracter de gravitate. Motiunea trebuie sa aiba o motivare credibila. Nu stiu ce se reproseaza acestui Guvern, de fapt, pentru ca au trecut numai cinci luni de cand functioneaza", a adaugat vicepresedintele liberal, citat de Mediafax, adaugand ironic ca se asteapta ca reprezentantii PD "sa se opuna vehement unei asemenea motiuni". In ceea ce priveste PSD, Melescanu a sustinut ca situatia formatiunii lui Mircea Geoana este foarte dificila. "Situatia PSD este foarte dificila: ori intra-n rahat, ori se fac de rahat. Daca nu prezinta motiunea, intra intr-un rahat foarte mare. Daca o depun insa si ea pica sau trece, va informez respectuos ca intra intr-un rahat si mai mare." (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.