Creatoarea de moda Zina Dumitrescu s-a intors acum doua zile din Grecia, unde a fost invitata la o nunta ca in povesti, alaturi de Catalin Botezatu si Rita Muresan. Mirii, Dimitra si Yannis, doi greci get-beget care au facut Facultatea de Medicina i
Creatoarea de moda Zina Dumitrescu s-a intors acum doua zile din Grecia, unde a fost invitata la o nunta ca in povesti, alaturi de Catalin Botezatu si Rita Muresan. Mirii, Dimitra si Yannis, doi greci get-beget care au facut Facultatea de Medicina in Romania, l-au avut ca nas pe Nicu Gheara si invitati care mai de care mai bogati si celebri. Chiar si Zina, despre care nu se poate spune ca este o femeie cu venituri modeste, a ramas impresionata de bogatia nuntasilor. „Am ramas socata de ce am vazut acolo. Niste oameni extrem de bogati care au absolut tot ce-si doresc. Nu pot spune ca eu nu am bani, dar ei debordeaza de bani si lux. Am venit asa, un pic dezamagita ca nu am si eu ce au ei“, spune „mama“ Zina, impresionata de peisajul de vis din Grecia, cu palmieri, piscine si jacuzzi la tot pasul.

S-a distrat la un hotel de cinci stele
Creatoarea si-a indeplinit si un mare vis cu aceasta ocazie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.