Vicepresedintele PSD Cluj-Napoca, Ioan Vuscan, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca Puscas trebuie desemnat cap de lista pentru europarlamentare, in caz contar filiala social-democratilor din Cluj urmand sa conteste decizia luata de la c
Vicepresedintele PSD Cluj-Napoca, Ioan Vuscan, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca Puscas trebuie desemnat cap de lista pentru europarlamentare, in caz contar filiala social-democratilor din Cluj urmand sa conteste decizia luata de la centru. Vuscan s-a exprimat in mod ditirambic despre fostul negociator sef pentru relatiile Romaniei cu Uniunea Europeana, in opinia liderului de la Cluj Puscas fiind cel mai indreptatit sa deschida lista PSD pentru Bruxelles. In caz contrar „vom regreta faptul ca nu a invins de data aceasta profesionalismul si personalitatea cea mai potrivita pentru aceasta pozitie de cap de lista“, a adaugat Ioan Vuscan. Contactat de „Gardianul“, Vasile Puscas a declarat ca nu este la curent nici cu strategia partidului sau, nici cu propunerea Comitetului Executiv PSD care l-a desemnat pe lista europarlamentarelor alaturi de Titus Corlatean, Victor Ponta si Adrian Severin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.