TENIS. Andrei Pavel si Alexander Waske (Germania), cap de serie numarul 11, s-au retras din proba de dublu de la US Open, din cauza unei accidentari la cot a jucatorului german. In primul tur, cei doi invinsesera cu 7-6, 6-3 perechea Diego Hartfield
TENIS. Andrei Pavel si Alexander Waske (Germania), cap de serie numarul 11, s-au retras din proba de dublu de la US Open, din cauza unei accidentari la cot a jucatorului german. In primul tur, cei doi invinsesera cu 7-6, 6-3 perechea Diego Hartfield (Argentina) / Oscar Hernandez (Spania) si ar fi urmat sa joace in urmatorul meci cu francezii Florent Serra si Gilles Simon.   ATLETISM. Claudia Stef a ocupat locul 6 in proba de 20 km mars, iar Felicia Tilea s-a clasat pe pozitia a 11-a in finala la aruncarea sulitei, Romania continuand sa ramana fara medalii la CM de la Osaka, dupa sapte zile de intreceri. La saritura in inaltime, Miruna Mataoanu a trecut cu bine de calificari si va concura duminica in finala.   ITALIA. Dupa ce a incheiat conturile cu Dinamo, Vali Nastase (foto) are sanse sa se reintoarca in Italia, impresarul Ana Maria Prodan declarand ca jucatorul are o oferta de la o echipa din Serie B. "Nu mai vreau sa aud nimic de Romania si nici de presa de aici, care m-a scos pe mine principalul vinovat dupa meciul cu Lazio", a spus Nastase.   OLANDA. Selectionerul Marco van Basten a convocat 25 de jucatori pentru meciurile cu Bulgaria si Albania, din preliminariile Euro 2008. Printre acestia se afla si doi viitori adversari ai Stelei in Liga Campionilor, Khalid Boulahrouz, de la FC Sevilla, si Robie van Persie, de la Arsenal. Au mai fost chemati, printre altii, portarul Van der Sar, fundasii Bouma si Heitinga, mijlocasii Seedorf, Van Bronckhorst, Melchiot si Sneijder, atacantii Van Nistelrooy, Kuyt, Babel si Huntelaar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.