AMBASADORI. Propunerea ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, pentru postul de ambasador la Washington este actualul trimis al Romaniei la ONU, Mihnea Motoc, relateaza site-ul Hotnews, citand surse din conducerea ministerului. Mihnea Motoc face pa
AMBASADORI. Propunerea ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, pentru postul de ambasador la Washington este actualul trimis al Romaniei la ONU, Mihnea Motoc, relateaza site-ul Hotnews, citand surse din conducerea ministerului. Mihnea Motoc face parte din MAE din 1991. Reprezentantii ministerului nu au dorit sa comenteze informatiile date publicitatii de Hotnews.   COMEMORARE. "Ea ne-a fost strajer, prietena si protectoare. Niciodata nu a pierdut vreo ocazie sa ne demonstreze dragostea ei neschimbata", a rostit in discursul sau printul Harry al Marii Britanii, in cadrul ceremoniilor de comemorare a 10 ani de la moartea Dianei, fosta printesa de Wales. Cei doi fii ai printesei, Harry si William, au fost insotiti de regina Elisabeta a II-a, printul Charles, membri ai familiei si aproximativ 500 de invitati la Guardsa€™ Chapel, din Londra, unde a fost tinut ieri un serviciu religios in amintirea Dianei. Dintre prietenii apropiati din timpul vietii printesei, la ceremonii au participat Elton John, Bryan Adams, fotograful Mario Testino, Cliff Richards.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.