CIUPERCI. Un copil in varsta de 4 ani din Craiova a fost dus joi seara in stare foarte grava la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiu, dupa ce a consumat mancare preparata din ciuperci congelate cumparate dintr-un complex comercial. Purtatorul d
CIUPERCI. Un copil in varsta de 4 ani din Craiova a fost dus joi seara in stare foarte grava la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiu, dupa ce a consumat mancare preparata din ciuperci congelate cumparate dintr-un complex comercial. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, Adriana Trica, a declarat ca Ionut Vitan, in varsta de 4 ani, din Craiova, a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Sectiei de Pediatrie. "Din declaratia parintilor, copilul a consumat o mancare preparata din ciuperci congelate luate dintr-un complex comercial. Baiatul a fost internat cu diagnosticul intoxicatie cu ciuperci", a spus Adriana Trica.   APARARE. Autoritatile din China au trimis o scrisoare Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) prin care isi apara standardele de siguranta alimentara. Intre timp, un alt oficial chinez din breasla a fost fost trimis la inchisoare pentru mita. In scrisoare se arata ca autoritatile de Beijing sunt dispuse sa colaboreze cu OMS pentru rezolvarea tuturor problemelor. Aceasta decizie vine dupa ce in ultimele luni mai multe produse chinezesti - de la alimente pana la cosmetice - au fost retrase de pe piata din intreaga lume sub acuzatia de a pune grav in pericol sanatatea populatiei. Mai mult, China va trimite mostre din fiecare marfa vanduta autoritatilor de control din tarile importatoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.