Este un moment bun pentru a demara o afacere sau pentru a incepe ceva nou. Astazi, domeniile favorizate sunt: constructiile, comertul cu carti sau papetarie si cu alimente.

Pe plan sentimental, orice relatie inceputa azi va avea puterea sa se regenereze atunci cand va fi nevoie, la fel ca si schimbarile din cadrul relatiilor existente.

Berbec

Ar fi bine sa puneti in practica ideile de afaceri care va vin dimineata. La nevoie, nu ezitati sa va imprumutati de la o ruda mai in varsta! Va sfatuim sa tineti cont si de sugestiile partenerului de viata.

Taur

Va viziteaza un prieten de familie care va propune o colaborare pe termen lung. Spre seara, va schimbati programul si acceptati sa mergeti la o petrecere. Va sfatuim sa fiti cumpatat, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.

Gemeni

Planurile dumneavoastra de afaceri incep sa se materializeze. Nu este exclus sa incepeti o activitate noua, cu mari sanse de reusita. Se intrevede o calat orie in care puteti avea satisfactii pe plan material si sentimental. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei femei mai in varsta.

Rac

Este o zi buna pentru a va consolida relatiile sociale si de afaceri. Relatiile cu persoana iubita sunt favorizate in mod special. Aveti ocazia sa faceti investitii care va vor aduce profituri frumoase, dar va sfatuim sa aveti rabdare pana incep sa apara rezultatele. Ar fi bine sa profitati de ocaziile care vi se ofera, dar nu fortati norocul!

Leu

La o intalnire cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri. Va puteti indeplini visele destul de repede, cu conditia sa evitati orice fel de speculatii. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune, mai ales dupa-amiaza.

Fecioara

O cunostinta va propune sa colaborati intr-o afacere.