Gica Hagi a venit destins la conferinta de presa de dupa meci, insa jurnalistii nu uitasera promisiunea lui de a detalia conflictul sau cu Gigi Becali, de saptamana trecuta. "Regele" a dorit din start sa puna capat oricaror speculatii privind o posib
Gica Hagi a venit destins la conferinta de presa de dupa meci, insa jurnalistii nu uitasera promisiunea lui de a detalia conflictul sau cu Gigi Becali, de saptamana trecuta. "Regele" a dorit din start sa puna capat oricaror speculatii privind o posibila despartire a sa de Steaua si a ingropat elegant jignirile patronului. "Trebuie sa ne obisnuim si in Romania ca antrenorul sa-si pastreze postura lui. Nu pot sa-i judec pe cei de sus, chiar daca sunt Hagi. Stati linistiti, am personalitate. Chiar daca ai un nume mare, tot timpul trebuie sa demonstrezi. De asta poti sa fii mare, daca reusesti sa te incarci intotdeauna. Nu iti ia nimeni gloria, dar nici nu poti sa traiesti cu ea. Am facut si eu greselile mele, dar prefer sa tac, imi merge bine", a spus Hagi. "Nu exclud ca cineva sa ma dea afara, dar eu nu plec. In doua luni au fost multe schimbari administrative si tehnice, nu este usor sa confirmi, le-am multumit jucatorilor ca mi-au dat o mana de ajutor. Ei nu m-au salvat, de salvat nu ma salveaza nimeni, pentru ca muncesc. Niciodata nu s-a pus problema sa plec, sunt in locul si momentul potrivit, la echipa potrivita", si-a continuat Hagi explicatia. Apoi i-a laudat din nou pe jucatori, cei despre care s-a vorbit ca ar fi nemultumiti de felul in care sunt tratati de Hagi. "Bate nu a ajuns intamplator in turul trei, a avut limitele ei, dar s-a dovedit o echipa buna. Pe artisti i-ati vazut in teren, iar pe langa ei si noi traim bine. Au avut tarie de caracter, au trecut peste toate, pentru ca au fost multe comentarii. Lucrurile au fost normale si in cantonamentele din Austria si Olanda, ca la orice inceput de viata noua, ca intr-o familie, fara sa fi avut probleme deosebite. Tot timpul am spus ca lucrurile sunt in regula. Au fost si momente grele, dar normale. Sper sa avem parte de multe succese in continuare", a incheiat Hagi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.