Thomas Gravesen, Celtic Glasgow ,a fost imprumutat pentru un sezon la Everton, echipa la care a mai jucat in perioada 2000-2005, a anuntat, joi, clubul din Liverpool. COMME BACK. Gravesen a devenit recunoscut pe plan international si a fost un

Thomas Gravesen, Celtic Glasgow ,a fost imprumutat pentru un sezon la Everton, echipa la care a mai jucat in perioada 2000-2005, a anuntat, joi, clubul din Liverpool. COMME BACK. Gravesen a devenit recunoscut pe plan international si a fost un idol pe Goodison Park in cele patru sezoane si jumatate petrecute sub tricoul lui Everton. El a fost transferat la Real Madrid in ianuarie 2005, iar apoi a plecat la Celtic Glasgow in 2006, unde a avut un sezon dificil. In varsta de 31 de ani, Gravesen nu a mai evoluat de la reluarea campionatului Scotiei. Daca ar fi ramas in tricolul lui Celtic, in aceasta toamna ar fi putut evolua in meciurile din Liga Campionilor, contra Milan, Benfica si Sahtior.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.