Fotbalistii Stelei au sarbatorit la un restaurant din Herastrau calificarea pentru al doilea an consecutiv in grupele Ligii Campionilor, unii dintre ei comentand si disputa Gigi Becali - Hagi. Cel mai franc a fost Dorin Goian, despre care s-a spus ca
Fotbalistii Stelei au sarbatorit la un restaurant din Herastrau calificarea pentru al doilea an consecutiv in grupele Ligii Campionilor, unii dintre ei comentand si disputa Gigi Becali - Hagi. Cel mai franc a fost Dorin Goian, despre care s-a spus ca a facut parte din "delegatia" de jucatori care i-a cerut patronului indepartarea lui Hagi de la echipa. "Haide sa fim seriosi, nu am vrut noi sa-l lucram pe Hagi. Este ceva absurd. Este mult prea departe. Noi suntem jucatori profesionisti si trebuie sa jucam. S-a vazut ca in aceste calificari l-am lucrat pe Hagi. Am marcat doua goluri (n.r. cu Zaglebie Lubin, in turul doi preliminar si cu Bate Borisov, in prima mansa) si in seara asta numai baietii din vestiar si lumea de aici stiu cum am jucat. Mi-a parut rau pentru Dinamo. Imi pare rau pentru fratele meu Lucian. A pierdut niste bani si sansa sa joace in Liga Campionilor. Imi pare rau si pentru baietii de acolo, pe multi ii stiu de la nationala. Vreau sa le transmit sa tina capul sus", a declarat internationalul stelist. "Ne dorim sa depasim performanta de anul trecut, adica sa trecem de grupe. Mi-as dori sa jucam cu FC Barcelona in grupe. Neaga isi dorea foarte mult sa marcheze. El a jucat bine si celelalte jocuri, dar i-a lipsit golul. M-au surprins cei de la Bate. Au facut un joc bun si mi s-au parut mai puternici decat in meciul tur", a comentat Dica dupa meci. Atacantul Dorel Zaharia, autorul primului gol al stelistilor, a afirmat ca se gandeste la sferturile de finala ale Ligii Campionilor. "Ma bucur ca am reusit sa inscriu din nou, dar munca este a intregii echipe. Importanta este calificarea. E adevarat, nea Gigi ne-a luat pe jucatorii ofensivi si ne-a facut o cruce in frunte cu mir. Ne-a purtat noroc, ne-a ajutat Dumnezeu. Probabil primii doi adversari din grupe vor fi foarte puternici, insa daca ne concentram nimic nu e imposibil. Daca am ajuns pana aici trebuie sa credem in continuare. De ce nu si la sferturi", a spus Zaharia. Portarul columbian Robinson Zapata, cel mai bun jucator al Stelei in returul cu Bate, s-a declarat incantat ca va juca in UCL. "Sunt multumit, fericit. A fost o partida grea, dar cred ca am demonstrat ca suntem jucatori buni. Liga Campionilor este cel mai inalt nivel in fotbalul din Europa", a afirmat Zapata. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.