Dublu - "Rafinatul" Tariceanu a pornit lupta cu "centaurul" Basescu pentru asanarea societatii romanesti, prin purificarea liberala a limbajului licentios, specific mitologicului marinar! Marea inclestare s-a dat cu Basescu, evident, atunci cand Ba
Dublu - "Rafinatul" Tariceanu a pornit lupta cu "centaurul" Basescu pentru asanarea societatii romanesti, prin purificarea liberala a limbajului licentios, specific mitologicului marinar! Marea inclestare s-a dat cu Basescu, evident, atunci cand Basescu nu era de fata! Bravul gentleman Calin si-a incordat muschii capului si a emis o fraza coerenta de condamnare fatisa a grobianismului basescian de tip "limbaj de mahala", "proferare de minciuni", "atacuri murdare", "politicianism de mahala" (conform comunicatului postat pe site-ul PNL, la 21 februarie 2007). Tariceanu si-a facut incalzirea cu Cezar Preda, vajnicul "argonaut" mereu in cautarea Lanii de Aur a adevarului "marinaresc". Cuvintele lui Tariceanu, adresate "eroului" PD-ist in plin Parlament, de o puritate a verbului fara egal, au ramas in Iliada politicii romanesti: "Tu oricum esti un tampit"! (conform Realitatea TV, joi, 7 iunie 2007, 15:22).

Fidelii sai partizani, crescuti la scoala venerarii maestrului, au luat nota!

Profesorul de drept international, asezonat cu "dejectii" de limbaj inevitabile unei gandiri cu ardere interna incompleta, Teodor Melescanu le-a explicat tinerilor cursanti liberali la Scoala de vara de la Costinesti cum e cu fisa ontologica a PSD-ului in materie de motiune de cenzura: "Situatia PSD este foarte dificila. Ori intra-n rahat, ori se fac de rahat. Daca nu prezinta motiunea, intra intr-un rahat foarte mare. Daca o depun insa si ea pica sau trece, va informez respectuos ca intra intr-un rahat si mai mare". (conform Ziua, 31 august 2007).

Revolutia scatologica a liberalilor nu putea fi completata decat de o mare versatilitate a spiritului si a geniului liberal, in masura sa potenteze valentele de exprimare gen Melescanu. Si numele lui a fost Cioroianu! Acest Adonis al logicii aristotelice a promis realizatorului emisiunii "Stirea zilei", de pe Antena 3, din 29 august, conform Rador:

"Nu este nimic rau in a face afaceri intr-o tara vecina; si, ca veni vorba de afaceri, la reuniunea anuala a ambasadorilor, pe care o voi deschide luni, o reuniune care va dura trei zile (a€¦), eu voi spune foarte clar ca unul dintre criteriile de judecata ale ambasadorilor romani va fi inclusiv acesta, al reprezentarii economice a Romaniei in afara, pentru ca trebuie sa ne invatam, ca este vorba de Republica Moldova sau ca este vorba de alt stat, Romania trebuie sa fie prezenta mai putin cu declaratii si... trebuie sa fim activi".

Intrebat de realizator ceva mai tarziu ce parere are de "vanzarea a 75% din Rompetrol catre compania de stat din Kazahstan", Cioroianu a raspuns "genial", conform Rador: "Intelegeti ca nu ma pricep la afaceri de acest gen (a€¦) n-am expertiza"! Adica ministrul de Externe isi propunea sa dea note ambasadorilor Romaniei, in functie de promovarea afacerilor romanesti in strainatate, dar personal nu se pricepea nici macar cu o parere si nu avea expertiza in afaceri "de acest gen"! El, seful ambasadorilor, pe care urma sa-i evalueze!

Acelasi Cioroianu, intrebat de reporter, intr-un interviu pentru Radio Free Europe, la 2 august 2007, referitor la stadiul elaborarii legislatiei pentru cetatenie, cu trimitere directa la "rezidentii" din Moldova, a dat urmatorul raspuns de mare "vibratie" spirituala: "Eu nu am nici un fel de expertiza juridica si nu as putea sa va dau nici o informatie legata de acest subiect"!

Apropo de motiunea PSD! Intr-adevar, dragii mei liberali, VOI sunteti Guvernul! Chiar credeti ca PSD ar putea "intra intr-un rahat si mai mare"?



Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.