Seful Departamentului de Control al Guvernului, secretarul de stat Emanoil Negut, a declarat pentru Mediafax ca va propune reducerea amenzilor aplicate persoanelor care intra cu animale pe plaja sau nu pastreaza curatenia in aceste spatii la un nivel
Seful Departamentului de Control al Guvernului, secretarul de stat Emanoil Negut, a declarat pentru Mediafax ca va propune reducerea amenzilor aplicate persoanelor care intra cu animale pe plaja sau nu pastreaza curatenia in aceste spatii la un nivel rezonabil, proportional cu gravitatea faptei comise. Pentru contraventii repetate vor fi aplicate amenzi mai mari. "Amenzile sunt prea mari si, in final, nu sunt platite de nimeni, toate cazurile ducand in instanta", a spus Negut. El a aratat, de altfel, ca de la introducerea acestor sanctiuni, politia nu a perceput direct decat o singura amenda. Seful DCG a mai cerut ca persoanelor sa le fie interzisa intrarea in mare dupa ora 24.00, deoarece in timpul noptii nu sunt asigurate servicii de salvamar. Alte propuneri se refera la amplasarea de scrumiere pe plaja, montarea de panouri cu numere de telefon la care sa fie reclamata nerespectarea curateniei pe plaja, ridicarea sezlongurilor in fiecare seara pentru curatenie si sustinerea din punct de vedere financiar de catre autoritatile publice centrale a participarii maestrilor bucatari si cofetari la competitii internationale, pentru formarea de noi specialisti. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.