Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului, a anuntat ca vrea o functie influenta la nivelul organizatiei de tineret a PD. Mai mult, Elena Basescu crede ca motiunea de cenzura a PSD nu are sanse de reusita.

Mezina presedintelui Base
Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului, a anuntat ca vrea o functie influenta la nivelul organizatiei de tineret a PD. Mai mult, Elena Basescu crede ca motiunea de cenzura a PSD nu are sanse de reusita.

Mezina presedintelui Basescu, fotomodelul Elena, se pregateste sa faca o veritabila cariera si in politica. Si nu oricum. Ea vrea sa atace primele trei pozitii ale conducerii Organizatiei de Tineret a PD. Elena a fost ieri invitata femeilor democrate la Scoala de Vara de la Costinesti, unde a marturisit ca o bat ganduri de preamarire politica, mai ales intr-un partid care pana mai ieri a fost condus de tatal sau. „Mi se pare cel mai potrivit sa candidez pentru o functie de conducere la OTPD. Am o legatura sentimentala cu PD-ul si asta este cea mai puternica motivatie ca sa-mi doresc sa promovez interesele tinerilor in acest partid“, a declarat mezina fostului lider PD. Alegerile pentru conducerea Organizatiei de Tineret vor avea loc la sfarsitul lunii septembrie, principalii candidati pentru sefie fiind deputatul Cosmin Popp si consilierul lui Videanu, Stefan Pirpiliu. Fiica presedintelui pare a nu fi interesata de scaunul de presedinte, insa ar vrea postul de presedinte executiv sau de secretar general. In acest sens, Elena Basescu a precizat ca „mai negociaza“ cu colegii din partid pentru a se decide asupra postului pe care sa-l vizeze. Cat priveste conducerea Organizatiei de Tineret, Elena nu stie pe care dintre cei doi ii sustine, dar a remarcat totusi ca Popp are o imagine buna in presa.

Sedinte foto cu femeile PD
Elena Basescu, obisnuita cu podiumurile de moda, nu a scapat de bliturile camerelor de filmat nici macar la o reuniune de partid. Fostele subalterne ale lui Basescu s-au inghesuit care mai de care sa se pozeze cu mezina presedintelui mai ceva decat cu un star de cinema, pe care au laudat-o ca este modesta ca mama si ambitioasa ca tatal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.