Confesorul laic al lui Gigi Becali, dupa cum singur s-a descris Dan Pavel, si-a dat demisia din PNG. El sustine ca a fost lucrat de "niste javre". Dan Pavel a confirmat joi pentru Cotidianul ca si-a dat joi demisia din PNG-CD. "E ade


Confesorul laic al lui Gigi Becali, dupa cum singur s-a descris Dan Pavel, si-a dat demisia din PNG. El sustine ca a fost lucrat de "niste javre". Dan Pavel a confirmat joi pentru Cotidianul ca si-a dat joi demisia din PNG-CD. "E adevarat. Au manevrat niste javre si Gigi le-a dat atentie". La rindul sau, Gigi Becali a recunoscut ca a ramas fara presedinte executiv la partid. "Am avut recent o discutie si i-am spus, mai mult in gluma, ca-l fac din presedinte executiv vicepresedinte. "Bai, Dane, ca sa fii presedinte executiv trebuie sa muncesti mai mult". M-a sunat dimineata si mi-a spus: "Gigi, renunt. Ramin doar prieten cu tine si nu mai vreau sa am nici o legatura cu PNG-ul." Pentru mine e totuna. Tot la fel ma ajuta. Daca a folosit cuvintul javre, e urit. Nu ma asteptam la un om cu educatia lui sa foloseasca un asemenea limbaj. Poate a spus-o la nervi. Oricum, nu stiu la cine se referea", a declarat Gigi Becali, care a precizat totodata ca este posbil ca Dan Pavel sa se razgindeasca. Oricum, liderul PNG a spus ca locul doi pe lista partidului pentru Parlamentul European este pastrat pentru Dan Pavel. Politologul care i-a facut cunostinta lui Becali cu "Razboinicul luminii" este precedat pe aceasta lista de finantatorul Stelei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.