Nimic nu mai parea sa le stea in cale celor de la CFR Cluj cand au aflat ca vor juca in turul de ajun al Cupei UEFA cu asa-zisii prapaditi de la Anorthosis Famagusta. "Pentru noi returul din Cipru va fi o vacanta", asa grait-au stabii gruparii din Ar
Nimic nu mai parea sa le stea in cale celor de la CFR Cluj cand au aflat ca vor juca in turul de ajun al Cupei UEFA cu asa-zisii prapaditi de la Anorthosis Famagusta. "Pentru noi returul din Cipru va fi o vacanta", asa grait-au stabii gruparii din Ardeal dupa aflarea tragerii la sorti. Ceea ce s-a intamplat imediat dupa aceea, stim deja cu totii: arogantii clujeni, cei care ziceau ca se pregatesc pentru grupele Ligii Campionilor, au fost umiliti pe propriul teren de catre cipriotii pe care ii ridiculizasera, 1-3, cel mai jignitor rezultat din istoria fotbalului romanesc a ultimilor 20 de ani. A urmat un meci retur in Cipru, pe care aceiasi conducatori de la CFR Cluj ne-au rugat sa-l asteptam cu surplus de entuziasm si optimism. Asa am si facut, dar din pacate a reiesit o partida anosta, cu crize de disperare, romanasii nostri nelasand nici o clipa impresia ca ar putea rasturna rezultatul din tur, daramite sa mai emita pretentii de parvenire. Din nefericire, amatorismul vanitos al celor de la CFR Cluj, precum si al moldovenilor de la Otelul Galati, nu se va repercuta numai asupra celor doua echipe neghioabe, ci asupra intregului fotbal romanesc, al carui coeficient UEFA se vede serios diminuat din cauza daunatoarei prezente in Cupele Europene a amintitelor doua echipe.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.