Premiera. Blonda isi va incheia contractul, de anul acesta, cu National TV printr-o cantare in direct "Freshmania", emisiunea pe care Catrinel Sandu o prezinta la National TV, se apropie de final. Si pentru a incheia glorios contractul semnat cu pos
Premiera. Blonda isi va incheia contractul, de anul acesta, cu National TV printr-o cantare in direct "Freshmania", emisiunea pe care Catrinel Sandu o prezinta la National TV, se apropie de final. Si pentru a incheia glorios contractul semnat cu postul doar pentru sezonul estival, blonda a pus la cale o premiera. In ultima editie a show-ului, care va avea loc pe 1 septembrie, sotia tenismenului Gabriel Trifu va sustine un recital live alaturi de Alexandru, unul dintre concurentii eliminati, favoritul ei. Este pentru prima oara cand Catrinel canta in direct, singura implicare muzicala de pana acum fiind doar in imnurile postului TV in cadrul caruia activeaza. Ultima editie a "Freshmania" va dura trei ore si va fi presarata cu multe surprize. Odata incheiata colaborarea pe anul in curs, Catrinel Sandu se va intoarce in America, insa nu inainte de a-si pune toate lucrurile in ordine. Mireasa pentru a opta oara Pana la sfarsitul lunii septembrie, cand va participa negresit la petrecerea aniversara a celei mai bune prietene, Catrinel mai are de rezolvat o problema. Fiind de sase ani imaginea unei case de moda, ea va trebui sa serveasca drept model pentru realizarea catalogului din 2008. In jur de 20 septembrie, blonda va imbraca pentru a opta oara rochia de mireasa - de sapte ori in fata aparatului de fotografiat si o data in fata altarului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.