Un paznic de vånatoare din localitatea Zabrani, judetul Arad, a fost impuscat in noaptea de miercuri spre joi de un braconier care a fost surprins la vanatoare de mistreti. Dupa ce a tras cateva focuri de arma in directia padurarului, agresoru
Un paznic de vånatoare din localitatea Zabrani, judetul Arad, a fost impuscat in noaptea de miercuri spre joi de un braconier care a fost surprins la vanatoare de mistreti. Dupa ce a tras cateva focuri de arma in directia padurarului, agresorul a disparut. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean din Timisoara, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale de extragere a alicelor din ambele picioare.

Incidentul a avut loc pe un fond de padure aflat la granita judetelor Timis si Arad, intre localitatile Masloc si Zabrani, motiv pentru care cercetarile au fost incepute de politistii din Timis si, sunt, in prezent, continuate de cei din Arad. Sotia padurarului, care in momentul producerii faptei se afla la canton, a declarat anchetatorilor ca inspre miezul noptii, dupa ce afara s-au auzit cateva focuri de arma, paznicul a verificat zona si a surprins un barbat ce tocmai impuscase un mistret. In timp ce era somat sa lase arma, braconierul a ripostat si a tras mai multe focuri de arma, dupa care s-a facut nevazut.

Ranit grav la ambele picioare
Gloantele i-au provocat padurarului rani gra ve la ambele picioare. Transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Timisoara, Ciprian Matias a suportat, ieri dimineata, o prima interventie chirurgicala pentru scoaterea alicelor. „Din fericire, alicele nu au atins nici un muschi important, iar pacientul isi va reveni destul de repede. In acest moment, starea sanatatii sale este in afara oricarui pericol“, ne-a comunicat Daniela Damian, purtator de cuvant al Spitalului Judetean.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.