Un nou caz de violenta pateaza obrazul armatei ruse. Seful trupelor spatiale din tara a jurat ca va pedepsi aspru doi ofiteri care au ucis in bataie un militar de 21 de ani. Serghei Sinkonena fost lovit cu salbaticie de cei doi ofiteri care se intorc
Un nou caz de violenta pateaza obrazul armatei ruse. Seful trupelor spatiale din tara a jurat ca va pedepsi aspru doi ofiteri care au ucis in bataie un militar de 21 de ani. Serghei Sinkonena fost lovit cu salbaticie de cei doi ofiteri care se intorceau de la o nunta si erau sub influenta alcoolului.

Dupa ce a fost batut, militarul a fost inchis intr-o cusca plina cu ciini. El a fost gasit in coma a doua zi dimineata si a murit la spital. Incidentul a avut loc la Plesetsk, Rusia, in incinta unui cosmodrom destinat lansarii satelitilor militari. Comandantul bazei a fost demis

Violenta reprezinta de ani buni o mare problema in armata rusa. Cazurile de soldati batuti de superiori se inmultesc in ritm alert, motiv pentru care familiile fac tot posibilul sa-si scape fiii de serviciul militar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.