Cele intamplate cu fotbalistul spaniol Antonio Puerta au socat lumea. Ne-am amintit, fara sa vrem, de cazurile a€žVrabioru" sau a€žHaldan". Sportul nu mai e sport iar sportivii nu mai sunt demult doar niste atleti. Au d

Cele intamplate cu fotbalistul spaniol Antonio Puerta au socat lumea. Ne-am amintit, fara sa vrem, de cazurile a€žVrabioru" sau a€žHaldan". Sportul nu mai e sport iar sportivii nu mai sunt demult doar niste atleti. Au devenit masini, unele carora motoarele li se mai si caleaza. In ultimul timp din ce in ce mai des. Duminica, in Anglia, Clive Clark a suferit doua stoppuri cardiace pe gazon, iar miercuri, in Israel, Chaswe Nsofwa a decedat chiar pe terenul de joc. SUSPECT. Chaswe Nsofwa, fotbalist zambian, component al echipei israeliene Hapoel Beersheva, a decedat, miercuri, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul unui antrenament la Beersheva, localitate din sudul Israelului. Nsofwa s-a prabusit pe teren, fiind apoi transportat cu ambulanta la un spital din Beersheva, unde a incetat din viata. Motivele decesului fotbalistului nu au fost precizate. NOROCOS. In Anglia, la nici 24 de ore de la tragedia produsa de decesul lui Puerta, in pauza meciului dintre Notthingham si Leicester, Clive Clarke a fost aproape de moarte. Fundasul englez de 27 de ani ( Leicester) s-a prabusit in vestiar si a suferit doua stopuri cardiace. A fost resuscitat si transportat la spital, unde medicii de la terapie in tensiva au reusit sa-l stabilizeze. A avut zile!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.