Britanicii de la Jethro Tull au ajuns, miercuri seara, la Sibiu si s-au cazat la un hotel de patru stele, aflat in centrul orasului.
Organizatorii au anuntat ca britanicii se vor plimba cateva ore prin oras pentru a-i admira frumusetile.
Britanicii de la Jethro Tull au ajuns, miercuri seara, la Sibiu si s-au cazat la un hotel de patru stele, aflat in centrul orasului.
Organizatorii au anuntat ca britanicii se vor plimba cateva ore prin oras pentru a-i admira frumusetile.
Solistul formatiei, Ian Anderson, s-a plimbat insa doar prin hotel si a aflat lucruri interesante despre Sibiu de pe Google.
"M-am plimbat chiar mult intre hol si primul etaj, intre restaurant si primul etaj, la lift si inapoi de cateva ori, va spun tot ce trebuie sa stiti despre lifturi si aceasta camera, stiu totul".

Ian Anderson a mai fost in Romania de doua ori si spune ca a citit cate ceva despre tara noastra.
"Unul din hobby-urile mele este ca atunci cand merg undeva in vizita, undeva departe, unde nu am mai fost, ca Sibiul, sa merg in camera mea de hotel cu aer conditionat, sa deschid geamul, sa arunc o privire peste oras, sa-mi deschid laptop-ul si sa caut pe Google, sa citesc si sa fiu aici in acelasi timp, e un lucru deosebit", a mai spus Anderson.
Ian Anderson spune ca a realizat cat de important este publicul prin martie-aprilie 1968, cand a vazut ca la un concert s-au adunat mai mult de zece oameni.

Cat despre publicul din Romania, nu stie ce sa spuna si nici la ce sa se astepte. "Nu sunt sigur ca ar trebui sa ma astept la ceva. E ca si cum te-ai astepta la ceva atunci cand faci sex. E emotionant sa afli. Nu vrei sa stii inainte cum va fi. Asa ca eu cred ca publicul, tarile, orasele sunt diferite, daca as fi stiut inainte cum va fi nu mai avea niciun rost sa vin aici".  

Ian Anderson nu a vrut sa dezvaluie nimic din ceea ce publicul urmeaza sa vada joi seara.
Rugat de un jurnalist sa faca o demonstratie scurta la flaut, inainte de concert, solistul britanic a spus ca e ca si cum i-ai cere unui star porno sa-si desfaca fermoarul la pantaloni inainte de a te uita la intregul film cu el.

Concertul va incepe, joi, la ora 21,00, iar intrarea este gratuita.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.