Presedintele dinamovist, Nicolae Badea, a discutat personal cu jucatorii si conducerea tehnica, infirmand zvonurile ca antrenorul va fi indepartat din "Stefan cel Mare".   De doua zile, conducerea dinamovista se afla in sedinte. "Am discutat
Presedintele dinamovist, Nicolae Badea, a discutat personal cu jucatorii si conducerea tehnica, infirmand zvonurile ca antrenorul va fi indepartat din "Stefan cel Mare".   De doua zile, conducerea dinamovista se afla in sedinte. "Am discutat mult dupa esecul cu Lazio, care a insemnat ratarea unui obiectiv important. Dar mergem inainte", a declarat presedintele lui FC Dinamo, Nicolae Badea.   CIRCUMSTANTE. Actionarii "cainilor" au ajuns la concluzia ca antrenorul Mircea Rednic sa continue munca inceputa in "Stefan cel Mare". "Ne-am intalnit sa ne lingem ranile. Ne-am spus fiecare punctul de vedere. Este exclus ca Rednic sa fie demis. A gresit si el, dar nu putem sa cerem totul de la un singur om. Are si el circumstante", a declarat unul dintre actionari, Dragos Savulescu. Presedintele Badea a mai adaugat: "Acum, important este sa pastram unitatea grupului si a lotului de jucatori. Va urma o perioada dificila, in care suporterii trebuie sa fie alaturi de noi, in campionat si in Cupa UEFA. Ii intelegem pe fani, isi doreau o calificare, dar greselile individuale si ghinionul au dus la eliminare. Le promitem ca nu va pleca nici un jucator, in ciuda zvonurilor care anunta o dezbinare." De altfel, surse din club sutin ca obiectivul a devenit castigarea titlului.     Astazi se afla adversarul Administratorul delegat al "ros-albilor", Cornel Dinu, va fi prezent astazi la Monte Carlo, unde, de la ora 14:00, ora Romaniei, va avea loc tragerea la sorti a partidelor din turul 1 al Cupei UEFA. Oficialul "cainilor" este insotit de directorul de relatii internationale, Adrian Alexandrescu. Dinamo este cap de serie, ca si Rapid, are pe lista o serie de adversari accesibili, precum Zrinjski (Croatia), Groclin (Polonia), Helsingborg (Suedia) sau Larissa (Grecia), in timp ce echipe dificile sunt Nürnberg (Germania), Standard Liege (Belgia) si Toulouse (Franta). Partidele se vor disputa la 20 septembrie, turul, respectiv 4 octombrie, mansa secunda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.