Miliardara Leona Helmsley, cea mai zgarcita femeie bogata in viata, i-a lasat 12 milioane dolari mostenire catelului sau "Trouble". Astfel, fericitul bison, al carui nume se traduce a€žprobleme" va deveni unul dintre cele mai vanate animale
Miliardara Leona Helmsley, cea mai zgarcita femeie bogata in viata, i-a lasat 12 milioane dolari mostenire catelului sau "Trouble". Astfel, fericitul bison, al carui nume se traduce a€žprobleme" va deveni unul dintre cele mai vanate animale de companie din lume, informeaza news.bbc.co.uk/hi/russian.

IMPASIBIL. Cu putin timp in urma, Leona Helmsley, la 87 de ani, s-a stins din viata. Queen of mean, regina maruntisului, dupa cum a fost denumita de presa americana a socat America in momentul in care, marti, avocatul familiei a deschis testamentul sau. Acesta corespunde intru totul reputatiei pe care Leona si-a construit-o in timpul vietii: a€žBisonul meu maltez a€žTrouble" primeste mostenire 12 milioane dolari. De asemenea, fratele meu Alvin Rosenthal mosteneste 10 milioane de dolari. Nepotii mei, David si Walter Panzirer vor mosteni cate cinci milioane de dolari. David si Walter au obligatia de a merge, cel putin o data pe an la mormantul tatalui lor. Alfel vor pierde mostenirea lasata! Ceilalti doi nepoti ai mei nu vor primi nimic. Sa nu se supere, dar stiu ei de ce am facut acest gest" - a exprimat avocatul dorintele miliardarei americane.Dupa cum se astepta, probabil, Leona cei prezenti au ramas stupefiati in momentul in care avocatul a terminat de citit testamentul. Singurul care nu avea obiectii si, nici interese, era cel mai bogat a€žmembru" al familiei, bisonul Trouble.

IMPERIU. Leona Helmsley reusise sa construiasca impreuna cu sotul ei unul dintre cele mai mari imperii ale bussines-ului american. Compania Helmsley Enterprises detine prestigioase imobile in New York, printre acestea aflandu-se cunoscutul zgaraie nori Empire State Building, ramasa cea mai inalta constructie din lume dupa prabusirea turnurilor gemene. Averea lasata in urma de Leona este estimata la circa 4 miliarde de dolari si va fi controlata de Alvin Rosenthal, David si Walter Panzirer.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.