Gigi Becali, si managerul sportiv Adrian Ilie au declarat, joi, la plecarea spre Monte Carlo, unde va avea loc tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor, ca isi doresc ca din urna a 4-a valorica sa iasa Rosenborg Trondheim, pentru a-si

Gigi Becali, si managerul sportiv Adrian Ilie au declarat, joi, la plecarea spre Monte Carlo, unde va avea loc tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor, ca isi doresc ca din urna a 4-a valorica sa iasa Rosenborg Trondheim, pentru a-si lua revansa in fata norvegienilor. Adversarii Stelei vor fi cunoscuti in aceasta seara, la ora 19.00.  DORINTE. Steaua a fost eliminata de Rosenborg in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, editia 2005/2006, dupa 1-1 la Bucuresti si 2-3 la Trondheim. Adrian Ilie a mentionat ca isi doreste si o echipa spaniola, eventual FC Barcelona, iar din urna a patra si Slavia Praga ar fi un adversar bun. Gigi Becali a mentionat ca nu se va duce la Grimaldi Forum din Monte Carlo, unde se va efectua tragerea la sorti, ci va urmari evenimentul la televizor, la Monaco. Oficialul stelist va ramane acolo si pentru meciul de vineri din Supercupa Europei, dintre AC Milan si FC Sevilla. In urma cu cateva zile, Becali declara ca si-ar dori ca Steaua sa joace impotriva campioanei Europei, AC Milan, sau a echipei patronate de Roman Abramovici, Chelsea Londra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.