REVANSA. In sfarsit, va pleca in concediu! Dupa ce anul acesta a sustinut cu succes licenta si a dat viata mai multor melodii, Razvan Trandafir a decis: isi va incarca bateriile tocmai in Grecia, intr-un satuc de langa Atena, la niste amici. Si cu te
REVANSA. In sfarsit, va pleca in concediu! Dupa ce anul acesta a sustinut cu succes licenta si a dat viata mai multor melodii, Razvan Trandafir a decis: isi va incarca bateriile tocmai in Grecia, intr-un satuc de langa Atena, la niste amici. Si cu teama de incendii cum ramane? "Nu au fost prin zona in care voi pleca eu", spune el linistit. Cum va arata vacanta? "Cat mai relaxanta. Vreau sa ma plimb cu prietena mea prin Atena si Salonic, pe care nu le-am mai vazut de zece ani. Atunci nu eram in vacanta, ci ajunsesem acolo in interes profesional. Cantam impreuna cu «Muzica Viva», un fost cor al Televiziunii Romane." Razvan isi asteapta cu nerabdare saptamana de odihna, programata spre finele lunii septembrie. Mult a fost, putin a ramas!   S-AU INFRATIT! Astazi e o zi mare pentru locuitorii oraselor Balcic si Mangalia. La ora 11:00, la Complexul "President", din Mangalia, va incepe protocolul de infratire a celor doua localitati, "dotate" cu o istorie bogata si, in parte, comuna. De maine, cei interesati (si insetati) de spectacole nu trebuie decat sa se prezinte la Centrul Cultural al Municipiului Mangalia. Vor fi multe de vazut si auzit! Ateliere, concursuri si piese de teatru sunt programate sa invadeze scena. La 4 septembrie, ultima zi de manifestari culturale, Nicu Alifantis va sustine un recital incepand cu ora 19:30.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.