Cotidianul publica miine o analiza despre starea economica a maghiarilor din Harghita si Covasna.

Presedintele Basescu a facut in urma cu doua saptamini o prezentare a situatiei minoritatii maghiare. A avut dreptate presedintele prezen
Cotidianul publica miine o analiza despre starea economica a maghiarilor din Harghita si Covasna.

Presedintele Basescu a facut in urma cu doua saptamini o prezentare a situatiei minoritatii maghiare. A avut dreptate presedintele prezentind zona HarCov ca una subdezvoltata? Cotidianul va prezinta miine o analiza despre dezvoltarea economica a judetelor Harghita si Covasna. Maghiarii din Romania produc in linii mari cam cit media tarii, insa au printre cele mai slabe legaturi cu bugetul statului: nici nu contribuie cu bani, dar nici nu primesc. Salariile locuitorilor celor doua judete sint cu mult mai mici decit media nationala, de 246 de euro, insa trebuie luata in calcul si evaziunea fiscala, extrem de mare. Expertii vor analiza cifrele prezentate de Cotidianul si isi vor spune punctul de vedere daca maghiarii sint mai bogati sau mai saraci decit majoritatea romanilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.