Capitanul nationalei Romaniei are mari probleme de adaptare la Inter Milano. Vinovat la doua goluri, Chivu a fost considerat cel mai slab jucator al campioanei Italiei in amicalul de gala cu FC Barcelona.   Inter pare sa nu se mai regaseasc
Capitanul nationalei Romaniei are mari probleme de adaptare la Inter Milano. Vinovat la doua goluri, Chivu a fost considerat cel mai slab jucator al campioanei Italiei in amicalul de gala cu FC Barcelona.   Inter pare sa nu se mai regaseasca dupa aducerea fundasului roman. Aproape invincibila in stagiunea precedenta, echipa antrenata de Roberto Mancini a inceput noul sezon cu o infrangere in Supercupa Italiei, in fata fostei echipe a lui Chivu, AS Roma. Apoi, Inter a pasit cu stangul si in campionat, unde a inregistrat doar o remiza pe teren propriu, 1-1 cu Udinese. Capitanul nationalei a avut insa atunci o prestatie apreciata, desi a fost folosit de Mancini pe un post cu care este mai putin obisnuit, la mijlocul terenului.   GRESELI. Miercuri seara, Chivu a revenit in postura care l-a consacrat, fundas central-stanga, in amicalul de pe Nou Camp cu FC Barcelona, contand pentru trofeul Joan Gamper. Desi a fost pastrat pe teren 87 de minute, prestatia sa a fost departe de asteptari, mai ales in prima repriza, cand a fost depasit in mod frecvent de adversarul sau direct, Giovani dos Santos. Mai intai, Chivu l-a faultat in suprafata de pedeapsa pe Dos Santos, penalty-ul fiind transformat de Ronaldinho (a€™6). Capitanul nationalei a fost vinovat si la golul secund al catalanilor. In minutul 11, el a fost driblat usor de acelasi Dos Santos, care a tras apoi fara sperante pentru Toldo. Pana la final, show-ul Barcelonei a fost completat de reusitele lui Toure (a€™37), Iniesta (a€™56) si Motta (a€™78).     Criticat Dupa prestatia sa in fata Barcelonei, Cristi Chivu a fost desemnat de cotidianul AS "trompeta" meciului. "Zilele lui de glorie sunt departe. Din punct de vedere fizic este fatal. Giovani dos Santos l-a ridiculizat in repetate randuri", a scris AS despre roman. Adversarul direct al lui Chivu, Giovani dos Santos, a fost desemnat jucatorul meciului, in timp ce "lordul" a fost ales Lionel Messi. Rivas, coechipierul lui Chivu din apararea Interului, a fost desemnat durul meciului.     Supercupa In aceasta seara, la Monte Carlo, AC Milan si FC Sevilla se vor intalni in Supercupa Europei. Pentru spanioli, aceasta va fi prima partida disputata dupa decesul fundasului Antonio Puerta. "Sunt sigur ca vom castiga si ii vom dedica victoria lui Antonio, care va fi mereu alaturi de noi. Acum suntem invincibili, pentru ca mereu vom juca in 12", a declarat presedintele Sevillei, Jose Maria del Nido. Partida va incepe de la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de Pro TV.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.