In urma cu doua zile Britney Spears a socat publicul cu aspectul sau fizic. Ea a imbracat o rochie care nu permitea sa ii ascunda locurile "fermecatoare" si a iesit la plimbare. Trecatorii nu s-au putut abtine sa nu faca misto de co



In urma cu doua zile Britney Spears a socat publicul cu aspectul sau fizic. Ea a imbracat o rochie care nu permitea sa ii ascunda locurile "fermecatoare" si a iesit la plimbare. Trecatorii nu s-au putut abtine sa nu faca misto de controversata vedeta.   Imbracata in aceasta rochie ea a defilat pe strazile Los-Angelesului atragand atentia trecatorilor. In ultimul timp cantareata a fost implicata multe scandaluri. Fostul ei sot, Kevin Federline ar putea sa se foloseasca, sustine obozrvatel.com.news, de acest aspect in scop personal. Federline spera ca in viitorul apropiat sa perfecteze toate actele pentru tutela copiilor, in acest sens orice iesire aiurea a vedetei fiindu-i un adevarat aliat. PLANURI. Britney Spears continua sa lucreze pentru a reveni pe scena. Recent a angajat o echipa de coregrafi care, pana in prezent, colaborau cu Madonna. Acestia trebuie sa o aduca pe Britney la o conditie scenica optima pana la deschiderea oficiala a premiilor MTV Video Music Awards. Saptamana viitoare cantareata va prezenta un nou single, Gimme More. O sursa, din anturajul vedetei, spune ca piesa este superba si toti vor fi incantati de noul hit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.