Dupa ce in urma cu doua saptamani cativa suporteri ai echipei Dinamo Bucuresti au fost injunghiati la Roma, fanii „cainilor” au promis razbunare. Luni seara, cinci suporteri ai echipei romane au fost agresati de un grup de suporteri ai &
Dupa ce in urma cu doua saptamani cativa suporteri ai echipei Dinamo Bucuresti au fost injunghiati la Roma, fanii „cainilor” au promis razbunare. Luni seara, cinci suporteri ai echipei romane au fost agresati de un grup de suporteri ai „alb-rosilor”, care i-a auzit vorbind limba italiana. In urma incidentelor, cinci fani laziali au suferit grave leziuni. Italienii au fost luati de ambulanta si transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca. Politia e pe urmele agresorilor, acestia riscand ani buni de inchisoare.

Razbunarea unor fanatici
Cu 24 de ore inaintea meciului Dinamo - Lazio, un grup de cinci suporteri laziali a facut marea greseala sa se plimbe pe Bulevardul Stefan cel Mare, in apropierea stadionului Dinamo. Mai mult, italienii nu s-au sfiit sa ridice tonul in timp ce comunicau, fapt care s-a dovedit sa le fie fatal. Potrivit unor martori oculari, circa 15 dinamovisti care se adunasera la terasa Red Dogs, de langa intrarea in stadion, i-au auzit pe laziali si i-au urmarit cateva zeci de metri. Apoi, i-au inghesuit intr-un gang si i-au lovit cu bestialitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.