Lavinia, frumoasa bruneta cu gropite in obrajori este urmatoarea candidata la titlul „Sex Bomb Gardianul“, competitie in care se intrec cele mai sexy vedete din Romania. In functie de nota primita de la cititori, castigatoarea ar putea f
Lavinia, frumoasa bruneta cu gropite in obrajori este urmatoarea candidata la titlul „Sex Bomb Gardianul“, competitie in care se intrec cele mai sexy vedete din Romania. In functie de nota primita de la cititori, castigatoarea ar putea fi director al ziarului nostru, pentru o zi. Fost manechin, Lavinia a facut parte din trupa Spicy alaturi de Doinita Veleanu, care s-a maritat intre timp. Cele doua au devenit cunoscute cu melodia „Mi-e frica, mi-e frica sa dorm singurica“. Bruneta a inceput o cariera solo, avand in palmares duete cu Marcel Pavel, Korekt si multi altii. Lavinia se afla pe pozitia 37 in topul celor mai dorite femei din Romania, intrand in gratiile multor playboy de Bucuresti.



Lavinia Parva nu e doar o fata extrem de frumoasa si talentata, dar si foarte isteata. In vara aceasta, bruneta a terminat Facultatea Romano-Americana cu brio si se poate lauda cu licenta in management, obtinuta cu nota 9,20. Aceasta a fost una din marile sale ambitii si pentru asta a invatat noapte si zi, ajutata si de lecitina . Lavinia si-a dorit dintotdeauna sa fie o femeie de afaceri de succes si sa-si asigure un trai decent, prin fortele proprii. Asta nu inseamna ca frumoasa bruneta nu a mai primit o mana de ajutor de-a lungul carierei muzicale. Prin presa s-a tot scris ca afaceristul Nicu Gheara este cel din spatele succesului brunetei si promovarii sale intense prin presa si televiziune. El ar fi cel care i-a sponsorizat videoclipurile de multe mii de euro, filmate prin Ibiza sau Cannes.



Femeie de afaceri
Lavinia a considerat ca muzica nu ii poate asigura un nivel de trai asa cum isi doreste ea si s-a implicat in afaceri. Mai precis, si-a deschis doua restaurante in Bucuresti, avandu-l ca partener pe italianul Ciro Orsini. Fosta componenta a trupei Spicy se invarte prin cercuri inalte, avandu-i prieteni foarte buni pe Adrian Mutu si pe sotia acestuia, Consuelo, cu care este foarte des confundata. Cele doua brunete merg adesea la cumparaturi, prilej cu care toata lumea crede ca sunt surori gemene, motiv de amuzament maxim pentru Lavinia si sotia „Briliantului“. Cele doua prietene s-au cunoscut in Ibiza, cu mult inainte ca frumoasa dominicana sa devina sotia fotbalistului, ba chiar aveau in plan sa cante impreuna, insa Consuelo a renuntat ulterior la idee.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.