Iata ca soarele si-a facut aparitia aici la La Mongie si ne mai ridica moralul pentru ca ieri am avut o zi foarte grea. Cum va spuneam proba cu bicicletele este o adevarata aventura. Multi dintre noi au cazut destul de spectaculos dar fara accidentar
Iata ca soarele si-a facut aparitia aici la La Mongie si ne mai ridica moralul pentru ca ieri am avut o zi foarte grea. Cum va spuneam proba cu bicicletele este o adevarata aventura. Multi dintre noi au cazut destul de spectaculos dar fara accidentari din fericire.AVENTURI. Tocmai ziceam ca bicicletele nu o sa ne tina si iata ca asa a fost, eu, Tonita si instructorul coboram destul de rapid si deodata se opresc, se uita la mine la care imi scot castile din urechi si zic a€žs-a intimplat ceva de ce ne-am oprit?a€ž , la care ei imi spun a€ždar ce nu ai auzit ti-a bubuit roata pe fataa€ž.Dupa ce s-a ars la mana cand a incercat sa o atinga a reusit sa o si repare dar nu pentru mult timp. Dupa ce au schimbat roata ca se tot desumfla am inceput sa pedalez binisor ca sa recuperez distanta nu a trecut mult si alta surpriza s-a ivit ,pedala s-a rupt din ax cu tot. A trebuit sa termin proba alergind la fel ca si Ursache, Tudori, Balan, Toderasc au avut si ei citeva surprize dar au reusit sa recupereze destul de rapid grupul.Staful nostru incearca sa participe cu noi si sincer nu sunt rau deloc, numai Laura (doctorita) avind scutire. La sfarsit eram plini de namol dar a fost o experienta frumoasa. Seara impreuna am urmarit meciul Italia-Irlanda iar maine vom pleca pe munte la 6;30 (dimineata) pentru o proba destul de grea a€ž Le Pic du Midi 2877m altitudinea€ž Va voi tine la curent cu timpul pe care l-am petrecut, peripetiile si pregatirea de aici. Multumesc pentru suportul vostru, pe curand.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.